Groepstraining volwassenen

Leren van elkaar: dat is het grote voordeel van een groepstraining

Persoonlijke ontwikkeling

Zit je niet lekker in je vel? Merk je dat je soms iets duidelijk wilt maken, maar dat dit niet lukt? Wil je nu eindelijk eens het doel bereiken dat je voor ogen hebt? Dan ben je niet de enige! Elk kwartaal starten er bij SCIO cursussen en trainingen. Er is keuze uit:

  • Dromen met Deadlines (hoe haal je eindelijk de doelen die je voor ogen hebt?)
  • Communicatietraining Basis (basisvaardigheden communicatie)
  • Communicatietraining Plus (effectieve communicatie, slecht nieuwsgesprekken

De duur van de training varieert tussen 2 en 8 bijeenkomsten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Dromen met Deadlines:

Veel willen, maar er steeds weer niet (helemaal) komen? Dan kan Dromen met Deadlines uitkomst bieden! Binnen deze training leren de deelnemers op een interactieve en humoristische manier alles over de werking van de hersenen, doelen stellen, motivatie èn het vasthouden ervan. Deze training (bestaande uit 3 sessies van 2 uur) is ideaal voor mensen met hoge ambities en een flinke wilskracht, maar die nèt even wat sturing en extra motivatie nodig hebben. Schrijf je snel in voor de volgende editie!

Prijs: € 175,-

Nu aanmelden

Training Dromen met deadlines

Communicatie basis:

Wil jij leren om op een ontspannen manier gesprekken aan te gaan? Om eindelijk eens goed uit je woorden te komen? Om je zelfverzekerd te voelen in een groep? Dan is de communicatietraining basis (6 avonden van 2 uur) van SCIO een kans om dit allemaal te bereiken. Binnen deze groepstraining krijg je inzicht in je eigen gedachtepatronen die je in de weg kunnen staan binnen sociale kringen. Leer op een laagdrempelige en leuke manier sociale en professionele gesprekken te voeren. Na deze training ga jij met een flinke dosis energie en zelfvertrouwen gesprekken aan*.

*zeer geschikt voor mensen met autisme, maar ook voor mensen die meer vertrouwen willen hebben in de eigen vaardigheden.

Prijs: € 350,-

Nu aanmelden

Communicatie Plus:

Ben jij een teamleider, manager, of groepsleerkracht en heb je te maken met lastige gesprekken en/of gesprekspartners? Of wil jij gewoon groeien op het gebied van het probleemoplossend vermogen binnen gesprekken? Dan is deze cursus iets voor jou! Tijdens de 6 trainingsavonden komt het allemaal voorbij: warm communiceren, feedback geven, motiveren, coachend leidinggeven, conflicthantering en slecht nieuwsgesprekken. Niet alleen een verrijking van je kennis, maar je gaat ook actief aan de slag! Dus wil jij je communicatieve vaardigheden versterken en binnen gesprekken niet meer voor verrassingen komen te staan, schrijf je dan nu in voor deze verdiepende training.

Prijs: € 350,-

Incompany kan ook!
Deze training kan ook incompany worden gegeven. De training wordt dan uiteraard op maat gemaakt: er wordt geoefend met situaties die op de werkvloer spelen zodat het allemaal direct kan worden toegepast. Een cadeautje voor het personeel!

Prijs: in overleg

 

Nu aanvragen

communicatietraining-plus

Geïnteresseerd in een van onze trainingen?

Neem gerust contact met ons op